insepo d.o.o. – APC partner

 

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da je insepo postao ovlašteni prodajni partner za APC UPS sustave!

Inteligentna i učinkovita zaštita mrežnog napajanja od početne razine do skalabilnog vremena rada. Idealni UPS sustavi za poslužitelje, prodajna mjesta, usmjerivače, prekidače, čvorišta i druge mrežne uređaje.

Milijuni IT profesionalaca diljem svijeta vjeruju APC Smart-UPS™-u kako bi zaštitili opremu i kritične podatke od skupih prekida tako što pouzdano i učinkovito opskrbljuju pouzdano, mrežno napajanje.  APC Smart-UPS™-ovi su dostupni u različitim oblicima i klasama (početna razina, standardna i produžena autonomija), postoje modeli za gotovo svaku aplikaciju i proračun. Standardni APC Smart-UPS modeli najpopularniji su UPS-ovi na svijetu za poslovne poslužitelje, pohranu i mrežne uređaje i dugo se smatraju mjerilom za pouzdanost i upravljivost. Početni modeli APC Smart-UPS-a ekonomični su izbor za male i srednje tvrtke koje žele zaštititi male mrežne uređaje, POS opremu i poslužitelje ulazne razine. Modeli s produženom autonomijom prihvaćaju vanjske baterije za duže vrijeme rada, a služe  za napajanje kritičnih poslužitelja, sigurnosnih i komunikacijskih sustava kroz prekide električnog napona koji mogu trajati satima.

 

Više informacija o modelima i specifikacijama možete pronaći na službenim APC stranicama:

 

https://www.apc.com/shop/hr/en/categories/power/uninterruptible-power-supply-ups-/network-and-server/smart-ups/N-1h89yke