Od srpnja, insepo d.o.o. kao jednu od svojih usluga nudi i obnovu (reparacija) matričnih glava svih vrsta pisača sa jamstvom od 12 mjeseci. Reparacija se vrši tako da se mijenjaju sve komponente koje su istrošene i pokvarene, bilo to iglica, zavojnice, razne gumice ili senzori. Naši tehničari obnavljaju glave sa posebnim alatima i instrumentima u kontroliranim uvjetima, jer ovakav oblik reparature vitalnih elemenata glave matričnog pisača mora biti izvršena po strogo definiranim normama i regulativama, da bi finalni proizvod dobio oznaku RENEW.
Glave pisača nakon procesa reparacije se podvrgavaju velikim opterećenjima pri testiranju ispravnosti, prije nego što se iste dostave novom ili vrate postojećem krajnjem korisniku.

Glave matričnih pisača koje obnavljamo (nad kojima se vrši reparacija) su:

– Wincor Nixdorf (npr. 4915),
– Tally (npr. T2248 / T5040 / M/T5025) ,
– Epson (npr. PLQ \ LX \ ),
– Olivetti (PR2 / PR2 Plus),
– Fujitsu (DL 3750+ / DL 3800),
– Compuprint
i još mnoge druge.

Također ako imate neku glavu matričnog pisača koja ovdje nije navedena, slobodno nam se obratite, jer naše kvalificirano i stručno osoblje će sigurno i tu glavu znati obnoviti. Osim kvalitete same usluge, zajamčena je i ušteda u ovom slučaju ukoliko se uspoređuje cijena sa potpuno novom / možda i više nedobavljivom glavom za Vaš pisač, ukoliko smo u mogućnosti izvršiti reparaciju stoga nam se svakako obratite slobodno sa upitom.

Napominjemo, reparacija se radi po strogo definiranim normama i regulativama, čime finalni proizvod dobiva oznaku RENEW. Kao takav, nakon procesa reparacije, podvrgava se velikim opterećenjima pri testiranju same ispravnosti, prije nego što se konačno dostavi novom ili vrati postojećem krajnjem korisniku zbog čega smo u mogućnosti garantirati za kvalitetu naših usluga i proizvoda.